Značka domácích potřeb
Sortiment pro přípravu jídel
Výběr pro každého
Keramika, sklo, porcelán
Věrnostní program

BANQUET

Jsme velmi rádi, že Vám můžeme představit značku domácích potřeb BANQUET, která zahrnuje kompletní sortiment pro přípravu jídel a nápojů, stolování, skladování surovin i hotových jídel.

UKAŽ VÍCE

Značka BANQUET představuje dlouhodobé zkušenosti v oboru s širokou nabídkou designů, respektuje požadavky zákazníků na kvalitu a funkčnost výrobků, inspiruje, je praktická a jednoduše přináší radost do Vaší kuchyně. Popularitu značky BANQUET u našich zákazníků dosvědčuje prodej výrobků ve více než 20 zemích Evropy i mimo ni. Naše výrobky dnes již používají miliony spokojených zákazníků.

Dlouhodobé zkušenosti a více než 15leté působení na trhu jsou garancí, že výrobky BANQUET jsou k dostání nejen v požadované kvalitě, ale také za lákavé ceny. Akční nabídku najdete zde: http://www.banqueteurope.cz/akcni-letaky/akcni-letaky-banquet.aspx

Z nabídky výrobků BANQUET si vybere každý

Potřebujete vybavit nebo jen doplnit Vaši kuchyni, jídelnu? A preferujete moderní, minimalistické pojetí Vaší kuchyně? Nebo máte rádi klasickou kuchyni v rustikálním stylu? Ať tak či onak, výrobky BANQUET Vám vždy budou mít co nabídnout. Jsou totiž vyráběny z moderních materiálů, jako je silikon, nerez, dřevo, nepřilnavý povrch, plast, s jednoduchým, čistým designem, stejně tak z tradičních materiálů jako je keramika, sklo porcelán nebo smalt s mnoha rozmanitými barevnými dekory. Z výrobků na pečení si například můžete vybrat z klasických, ale nestárnoucích materiálů, keramiky a skla. Příznivci moderních materiálů ocení výrobky z nerezové oceli, s nepřilnavým nebo keramickým povrchem, a nově také cenově dostupné a tvarově velmi rozmanité výrobky ze silikonu.

Ne nadarmo se říká, že kuchyně je tím pravým srdcem domácnosti. Právě tam vznikají všechny ty úžasné dobroty, nad kterými se pravidelně scházíme s rodinou nebo setkáváme s přáteli. Kolem dobrého jídla se prostě točí spousta okamžiků, které nás spojují.

Akční letáky naleznete zde:

http://www.banqueteurope.cz/akcni-letaky/akcni-letaky-banquet-1.aspx

http://www.banqueteurope.cz/katalog-banquet-jaro-leto/katalog-banquet-jaro-leto-2021.aspx

Otevírací doba
  • Otevřeno 9:00 – 21:00
Mapa
2. patro