KUCHAŘSKÁ SHOW S MARKEM RADITSCHEM

11. 11. Slavnostní otevření Gurmánu Harfa

Slavíme 11. narozeniny, přijďte je oslavit spolu s námi! Kromě narozeninových slev až 100 %, dárků za milion a nových značek vám ještě více radosti udělá i narozeninová kuchařská show s Markem Raditschem. Každou středu a sobotu se pak můžete těšit na pravidelné gurmánské vaření a degustace.

Velká kuchařská show s Markem Raditschem

Co vás čeká 11.11.?

    ·Oblíbená kuchařská hvězda Marek Raditsch předvede naživo své kuchařské umění a uvaří ze surovin z obchůdků Gurmánu Harfa

    ·Svůj kuchařský um spolu s ním předvedou i další populární a zkušení šéfkuchaři Ondřej Slanina, Robert Sklenář a špičková cukrářka Markéta Krajčovičová, která připraví božský narozeninový dort

    ·Užijete si jedinečnou show, špičkovou gastronomii a degustace

    ·Naučíte se nové skvělé recepty

    ·Slavnostním programem bude provázet moderátorka a úspěšná food blogerka Veronika "Koko" Šmehlíková

    ·Kuchařská show začíná v 15:00

Tak si přijďte užít vaření s úspěšným a uznávaným kuchařem Markem Raditschem, který patří ke špičkám ve svém oboru a vařil pro takové hvězdy jako jsou Brad Pitt, Angelina Jolie, monacký princ Albert, manželé Clintonovi, Mick Jagger, Robbie Williams nebo Arnold Schwarzenegger a který dnes působí jako hlavní šéfkuchař pražských restaurací Kampa Group.

DETAILNÍ PROGRAM SLAVNOSTNÍHO OTEVŘENÍ GURMÁNU HARFA

-15.00 - Moderátorka Veronika "Koko" Šmehlíková přivítá kuchařské hvězdy a cukrářku a představí koncept tržnice pod střechou

-15.15 - Slavnostní přestřižení pásky Gurmánu Harfa

-15.30 - 1. kuchařská show v podání Ondřeje Slaniny

Asistence – Zdeněk Jánský, Chef ala carte Chateau St. Havel

Příprava degustačního menu: Grilovaný balíček jarního těsta plněný kozím sýrem s rukolou a brusinkami na salátu z polníčku

s malinovým vigretem. Vepřová panenka v česneku a petrželce se salsou criolla

-16.15 - 2. kuchařská show v podání Roberta Sklenáře

Asistence – Marek Raditsch

Příprava degustačního menu: Sous vide marinovaná hovězí žebra s pufovanou vepřovou kůží, drobenka s kapradí a šalotkou.

Zaječí paštika s marinovanou hruškou v brandy koňaku s růžovým pepřem

-17.00 – 3. kuchařská show v podání Marka Raditsche

Asistence – Robert Sklenář

Příprava degustačního menu: Tygří krevety v česnekovo-zázvorové omáčce

-17.45 - Harfa narozeninový dort od Markéty Krajčovičové

Slavnostní zakrojení do pětipatrového narozeninového dortu

Degustace narozeninového dortu